Nyheter

Filtrera
Smajl Suljevic är klar för GIF Sundsvall!

Smajl Suljevic är klar för GIF Sundsvall!

  • Publicerad 5 februari 2015
  • A-laget

Smajl Suljevic presenteras nu som GIF Sundsvalls andra nyförvärv inför den allsvenska fotbollssäsongen 2015. Den 20- årige centrala mittfältaren har enats med klubben om ett treårsavtal.

    – Vi är väldigt glada över att ha kommit överens med Smajl. Han är en passningsspelare av hög klass och han har en mycket god speluppfattning offensivt. Han är ung och har god utvecklingspotential, säger GIF Sundsvalls tränare Joel Cedergren.

Suljevic spelade säsongen 2011 som ungdomsproffs i England för Stoke City U18, men kommer senast från division 1-laget Dalkurd och är nu redo för att ta nästa steg i karriären och slåss om speltid i Allsvenskan.
    – Jag känner mig redo för den här utmaningen och det känns hur bra som helst. Det har varit en ganska lång process innan allt blev klart, men nu känns det jättebra.  Jag hoppas kunna utvecklas här och få så mycket speltid som möjligt. Självklart vill jag kämpa tillsammans med grabbarna i laget för att se till så att vi blir kvar i Allsvenskan. Vi ska spela bra och rolig fotboll, säger Smajl Suljevic.

    – Det känns skönt att vi kommit överens med Smajl och tillsammans kan vi skapa väldigt fina förutsättningar för honom att utvecklas. Han är en tvåvägsspelare med fina passningsfötter och har bra spelförmåga. Han har också ett riktigt bra tillslag, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

Nu väntas en hel del träning för Suljevic och grabbarna och redan den 14 februari har laget sin första träningsmatch på hemmaplan då man möter det norska laget Ranheim IL.

För mer information kontakta:  
Urban Hagblom                                      Joel Cedergren
GIF Sundsvall                                         GIF Sundsvall
Sportchef                                                 A-lagstränare

070-692 13 98                                          070-619 49 16