Nyheter

Filtrera
Smajl Suljevic förlänger med GIF Sundsvall!Smajl Suljevic förlänger med GIF Sundsvall!GIF Sundsvall har förlängt med den 22-årige centrala mittfältaren Smajl Suljevic. Avtalet sträcker sig till om med 2019.

– Vi är väldigt glada över att ha förlängt med Smajl. Han är en mycket bra passningsspelare och har god speluppfattning offensivt. Smajl har tagit stora steg framåt under sin tid i GIF Sundsvall och vi ser fortsatt god utvecklingspotential, säger GIF Sundsvalls A-lagstränare Joel Cedergren.

Suljevic kom till GIF Sundsvall 2015 och spelade dessförinnan med division 1-laget Dalkurd. Under fjolåret spelade Suljevic 20 matcher i Allsvenskan.

– Det känns roligt med förlängningen och det ska bli spännande i år med det nya spelsystemet. Jag är laddad för den här säsongen. Jag är här för att spela och jag ska fortsätta att göra mitt bästa och sedan är det upp till tränaren att bestämma vilka som spelar. Jag trivs mycket bra i Sundsvall både på planen och vid sidan om, säger Smajl Suljevic.

– Det är mycket glädje att vi kommit överens med Smajl och tillsammans kan vi skapa väldigt fina förutsättningar för både honom och klubben att fortsätta utvecklas. Han är en tvåvägsspelare med fina passningsfötter och har bra spelförmåga, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.