Nyheter

Filtrera
Tobbe Eriksson kommer hem

Tobbe Eriksson kommer hem

Tobias Eriksson lämnade GIF Sundsvall 2008 och gjorde sin första säsong i Kalmar 2009. Han gjorde starka avtryck i föreningen innan han lämnade och gjorde bland annat två mål i den klassiska matchen mot Ljungskile 2007 när han först kvitterade via nacken på en Ljungskile-back och sen satte en frispark som fastställde 4-2 och uppflyttning till Allsvenskan.

Efter tio säsonger i Kalmar FF vänder han nu hem och han skrev under söndagen på ett tvåårskontrakt med klubben.

– Det känns fantastiskt bra att Tobbe kommer ”hem” igen. Det är en spelare vi länge velat ha hit och det är extra kul att spelare som varit här förut vill komma tillbaka, säger Urban Hagblom.

Tobbe kommer att finnas på plats när laget kliver på träning den 15 januari.

– Det känns helt fantastiskt att vara tillbaka, jag är väldigt glad och tacksam. Det känns verkligen som att jag får komma hem. Jag lever i alla fall fortfarande i tron att jag inte gjort min bästa säsong ännu.

Ljusdals-sonen ser sig själv främst som en central mittfältare men kan användas på flera positioner.

– Tobbe är främst en central mittfältare, men vi vet att han kan användas på flera positioner. Spelare med Tobbes kvaliteter blir väldigt viktiga när vi i år kommer att ha en trupp med färre spelare och därför kan komma att behöva rycka in där det behövs, säger Urban Hagblom.

Vi i GIF Sundsvall är väldigt glada att hälsa Tobbe välkommen tillbaka!