Nyheter

Filtrera
Välkommen, Marc Mas Costa

Välkommen, Marc Mas Costa

Från UE Olot i Segunda B i Spanien så hämtas Linus Hallenius ersättare in. Hans namn är Marc Mas Costa och den kloke spanjoren är redan på plats i stan.

Marc är en smart djupledsgående forward som har fina avslut med såväl vänster som höger fot.

– Det känns fantastiskt bra måste jag säga. Vi ville ha hit rätt spelare när Linus försvann och det tycker jag verkligen att vi får här. Dessutom känner han flera av spelarna sedan tidigare. Det är en smart spelare som kommer att göra skillnad för oss, just nu jobbar jag för att han ska bli spelklar till helgen men det kan jag inte hundraprocentigt lova ännu, säger Urban Hagblom, sportchef som var väldigt nöjd med sitt senaste tillskott.

Sen Linus Hallenius och David Haro Iniesta lämnade laget så har det funnits hål att fylla i truppen och med Pol Roige in förra veckan och Marc Mas Costa in nu så är det mesta på plats.

– Ja vi jobbar för fullt på en målvakt, så får vi se vart det landar. Men jag tyckte att man såg direkt på Pol Roige vilken fin spelare han är och det är jag övertygad om att Marc kommer vara också, så jag tycker att dessa nyheter tillsammans med det spelmässiga de senaste två matcherna bådar gott för framtiden, säger Urban.

På lördag klockan 16:00 spelar Giffarna en livsviktig match mot Falkenberg, med eller utan Marc är frågan.

Johan Martinsson

Redaktör

johan.martinsson@gifsundsvall.se