Nyheter

Filtrera
Alexander Larsson skriver på för tre år

Alexander Larsson skriver på för tre år

  • Publicerad 17 december 2021
  • A-laget

Idag blev det klart att Alexander Larsson väljer att stanna i GIF Sundsvall. En väldigt glad nyhet för föreningen. Larsson skriver på för tre år och kommer därmed att spela med oss till 2024. 

Sportchef Urban Hagbloms egna ord om rekryteringen: 

“Alexander har en oerhört spännande framtid och vi är väldigt glada över att få samarbeta med honom ett par år framöver. Vi är övertygade om att vi kan erbjuda honom en optimal miljö för hans fortsatta utveckling. Det finns internationellt intresse för Alex, han är landslagsman och det är något vi är väldigt stolta över. Han är ytterligare ett bevis på den fina kvalité vår akademi har. Med rätt utveckling kan han nå långt i sin karriär. Men först ska han spela med GIF Sundsvall ett par år framöver”. 

Larsson är född och uppvuxen i Sundsvall och spelade i moderklubben Selånger SK, innan han flyttade över till GIF Sundsvall som 14 åring. Han fullföljer sin akademiutbildning samtidigt som han nu skriver kontrakt med A-laget. En dröm som går i uppfyllelse som han beskriver det själv. 

“Det känns fantastiskt att skriva mitt första A-lagskontrakt, det har varit en dröm sedan barnsben. Det ska bli otroligt kul att spela i Allsvenskan med Giffarna. 

 

FÖDD: 2004-14-01 
LÄNGD: 184 cm 
MODERKLUBB: SELÅNGER SK 
POSITION: ANFALLARE 
SKJUTER: HÖGER 
KONTRAKT: 2024 

 

Truppen 2022 presenteras av Stegra