Nyheter

Filtrera
Andreas Pettersson lämnar GIF

Andreas Pettersson lämnar GIF

  • Publicerad 8 december 2020
  • A-laget

GIF Sundsvall och Andreas Pettersson avslutar samarbetet. Vi vill tacka Andreas för ett otroligt fint samarbete och önskar honom ett stort lycka till i framtiden med hans nya tjänst på Svenska fotbollsförbundet.

Såhär säger Andreas om beslutet:

”Vår familj har bestämt att vi ska flytta tillbaka till Luleå till sommaren där vi har släkt och vänner. Tidpunkten är bra för barnens skola, särskilt för vår yngsta dotter som får börja högstadiet i Luleå.

Samtidigt som vi bestämde oss för att flytta till Luleå så fick jag ett erbjudande om att igen arbeta med U21-landslaget. Kombinationen av att familjen kan bo i Luleå och att jag kan fortsätta arbeta som fotbollstränare avgjorde för mitt beslut att återvända till U21-landslaget.

Jag vill tacka alla människor i och nära föreningen som jag lärt känna och skapat starka relationer till. Spelarna och ledarna närmast A-laget förtjänar förstås mitt varmaste tack. Men jag vill också tacka alla de personer och GIF-supportrar som stöttat och med stort engagemang och hjärta för klubben och staden, gjort så att jag tyckt om att gå till mitt jobb varje dag, alltid känt mig välkommen, uppskattad och bra bemött.”

Tack för denna gång!