Nyheter

Filtrera
Anton Mossnelid skriver A-lagskontrakt!

Anton Mossnelid skriver A-lagskontrakt!

Vi är idag glada att kunna meddela att mittbacken Anton Mossnelid, 19 år, tar steget från akademin upp till vårt representationslag. Avtalet sträcker sig över 3 år.

Anton, ursprungligen från Hudiksvall, har varit en del av GIF Sundsvalls organisation sedan 2019. Innan dess spelade han för Strands IF. Mittbacken har erfarenhet från U16-landslaget och har även tränat med storklubbarna Inter och Roma under de senaste åren.

Akademichef Markus Tilly:
– ”Akademin är stolta över Anton och att han nu spelat till sig ett A-kontrakt och det är samtidigt ytterligare ett kvitto på akademins och NIU-tränarnas hårda arbete ger resultat. Anton har jobbat sig igenom svåra perioder av skador och sjukdomar, vilket är en viktig egenskap att köra på, alla möter motgångar. Nu blir det hårda jobbet belönat och akademin önskar honom lycka till!”

Sportchef Joel Cedergren:
– ”Anton har tränat med oss sedan uppstarten och gjort det väldigt bra. Både mot Gefle och och igår mot Hammarby så har han imponerat. Med den fina utvecklingen han har haft så kommer han redan i år att kunna spela i Superettan. Vi i föreningen glädjer oss att återigen få upp en egen produkt till A-laget. Välkommen Anton!”.

 

 

 

Joakim Forsberg

Kommunikatör

joakim.forsberg@gifsundsvall.se