Nyheter

Filtrera
Bli medlem – få fritt inträde som barn och ungdom säsongen 2024!

Bli medlem – få fritt inträde som barn och ungdom säsongen 2024!

Barn och ungdomar – se hit! Vi på GIF Sundsvall vill att fotboll ska vara tillgängligt för alla, och vi anser att det är särskilt viktigt att erbjuda så många som möjligt möjligheten att uppleva elitfotboll på stadens arena.

Därför har vi inför 2024 satt ihop ett fantastiskt erbjudande, där barn och ungdomar i åldrarna 8 till 19 år får gratis inträde till GIF Sundsvalls matcher under den kommande säsongen i Superettan.
För att kunna dra nytta av detta erbjudande behöver du vara medlem i GIF Sundsvall. Medlemskapet kostar 150 kr per år och ger dig sedan möjlighet att se 15 matcher på NP3 Arena under året.

Om du ännu inte är medlem kan du enkelt teckna ett medlemskap på https://gifsundsvall.propublik.se/medlem.
Ditt säsongskort för 2024 kan hämtas på kansliet under vardagar mellan kl 10:00 – 16:00, eller så kan det skickas digitalt om ni kontaktar oss på norrlandslaget@gifsundsvall.se.

OBS! Barn upp till 7 år går in gratis utan krav på medlemskap, förutsatt att de följs av en vuxen och sitter i dennes knä.

Vi hoppas att ni tar del av detta fantastiska erbjudande och att vi ses på läktaren under säsongen. Tillsammans kommer vi att skapa nya minnen och gå mot nya segrar!