Nyheter

Filtrera
Eklund förlänger med GIF Sundsvall

Eklund förlänger med GIF Sundsvall

  • Publicerad 16 september 2014
  • A-laget

Johan Eklund hade ett utgående kontrakt med GIF Sundsvall, men idag blev det klart att Eklund förlänger med klubben i ytterligare 2+1 år.

Eklund hade ett tre-årigt kontrakt med GIF Sundsvall som gick ut denna säsong 2014, men den 30-årige forwarden har nu alltså förlängt med klubben i ytterligare 2+1 år. Förlängningen med Eklund gäller således fram till 2017.

–  Vi är mycket glada över att ha kommit fram till en passande lösning för båda parter. Vi ser fram emot att jobba vidare med Eklund och han är en stor tillgång för oss i rollen som forward. Han är en stark ledare i vår grupp, vilket är otroligt viktigt. Eklund utvecklats ständigt och tar hela tiden steg framåt, vilket har gjort honom till den skytteligaledare han är idag, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

Eklund kom till GIF Sundsvall 2012 och har sedan dess spelat 77 stycken matcher för klubben. Denna säsong har han gjort 14 stycken mål och ligger på en förstaplats i Superettans skytteliga.

–  Det känns bra med en fortsättning i GIF Sundsvall. Det ska bli roligt att fortsätta denna resa och sen så ska vi se till att den blir i Allsvenskan. Både jag och min familj trivs väldigt bra här så jag ser fram emot kommande år, berättar Johan Eklund.