Nyheter

Filtrera
GIF Sundsvall ♥ Musikhjälpen

GIF Sundsvall ♥ Musikhjälpen

Under vecka 50 sänds Musikhjälpen dygnet runt i syfte att lyfta fram en undanskymd mänsklig katastrof. Med hjälp av lyssnarnas engagemang förmedlas musik som kan rädda liv.

Mellan den 9 och 15 december sänds årets upplaga av Musikhjälpen som i år har sin glasbur placerad på Stora torget i Västerås.

Evenemanget, som är ett insamlingsevenemang, har funnits i Sverige sedan 2008 och P3 sänder programmet under totalt 144 timmar och visas även i SVT/SVT Play för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika sätt samla in pengar till undanskymd mänsklig katastrof.

Varje år presenteras ett nytt tema och årets tema är “Sex är inte ett vapen”. Som tidigare år ställer såklart GIF Sundsvall upp med en bössa och tillsammans bidrar vi till årets insamling.

Tomas Jonsson, CSR-ansvarig på GIF Sundsvall, beskriver organisationens medverkan med att Giffare tar hand om varandra och de som behöver det som mest: ”GIF Sundsvall ser Musikhjälpen som en möjlighet för oss Giffare att bidra med en del till det samhälle vi tillsammans jobbar för att uppnå”.

Auktioner

I år kan privatpersoner och företag rikta in sig på auktioner som GIF Sundsvall arrangerar i samband med Musikhjälpen. Årets stora auktioner delas upp i en tre-stege:

Det första och största erbjudandet är att vinnarna av auktionen vinner en lounge för åtta personer vid en hemmamatch, där det ingår mat och dryck samt VIP-platser på NP3 Arena. I detta paket ingår även att du och dina vänner eller kollegor får träffa spelarna i samband med matchen.

Det andra erbjudandet är att vinnaren får använda en eller flera GIF-spelare i syfte till att marknadsföra ditt företag, en unik chans som gör att företag får chansen att sticka ut på marknaden.

Den sista av de tre auktionerna är en träningsmatch på NP3 Arena med representanter från Giffarnas sportorganisation. Träningsmatchen är för företag eller stora kompisgäng där vi sätter upp en äkta allsvensk/superettan-match – allt för att pulsen och adrenalinet skall höjas. GIF Sundsvall kommer finnas på plats för att coacha och eventuellt fylla ut spelarluckor.

Här hittar du alla våra auktioner och kan lägga ett bud till och med den 15 december (Tradera).

Insamlingsbössa

Här kan du skänka pengar till GIF Sundsvalls bössa

Hjälp oss att göra skillnad i årets tema: Sex är inte ett vapen.

Här kan du läsa mer om Musikhjälpen

Anna Leino

tf kommunikatör GIF Sundsvall

anna.leino@gifsundsvall.se