Nyheter

Filtrera
GIF Sundsvall söker volontärer

GIF Sundsvall söker volontärer

  • Publicerad 6 augusti 2021
  • A-laget

Matchdag på NP3 Arena är en mycket händelserik dag där vi är många som hjälps åt för att evenemanget ska fungera och där det ideella arbetet har en betydande roll. Då det är ett stort arrangemang behöver vi all hjälp vi kan få och söker därför fler volontärer till olika uppdrag. Är du intresserad av att bli en del i GIF Sundsvall, läs mer här.  

Som volontär har du en viktig roll under matchdag. Du är bidragande till att vår publik har en bra upplevelse och underlättar för att evenemanget ska fungera som planerat. Utan det ideella arbetet som utförs hade matcharrangemangen inte fungerat. Därför behöver vi nu förstärkning till olika uppdrag.  

Restaurangvärdar 
Ditt uppdrag är att ta emot vår VIP-gäster och dela ut kuvert med biljetter. 

Arenapersonal 
Du tar fram reklamskyltar, bollpelare med mera, både innan och efter match. 

Entrévärdar 
Du välkomnar åskådarna, tar emot biljetter och delvis visiterar dem. 

Publikvärdar 
Du välkomnar åskådarna, visar dem till sina platser och finns tillgänglig för frågor. Du städar också läktaren efter match. 

Media/speaker
Ditt uppdrag är att jobba med arenans TV-produktion, LED-reklam och högtalarreklam. 

Studioman 
Du håller en dialog med Discovery+, det vill säga TV-sändningen och dirigerar spelare och ledare till intervju. Du informerar också TV-produktionen om händelser.   

Vi söker dig som är social, tycker om att prata med människor och är serviceinriktad. Det är viktigt för oss att du är en person som tycker att alla är lika värda och som är inkluderande. Vi har inga krav på förkunskaper, men du behöver vara minst 16 år fyllda.  

Tycker du att detta låter intressant och vill bli en del av vårt härliga team? Mejla då marknad@gifsundsvall.se med “Intresseanmälan volontär” i ämnesraden. Vi ser gärna att du berättar lite om dig själv och vilken roll du kan tänka dig att hjälpa till med.  

Du är också välkommen in till oss på kansliet, eller om du vill ringa till oss för att anmäla ditt intresse. Vi finns tillgängliga vardagar mellan klockan 11 och 16 på Universitetsallén 1, eller på 060-66 37 70. 

Ideellt arbete innebär att du inte får betalt i form av lön. Det vi istället erbjuder är att du får se hemmamatcherna på plats, du får en merit till ditt CV och du blir en del av GIF Sundsvall. Vi bjuder också självklart på fika under matcherna.  

Vi ser fram emot att få höra från dig. Välkommen med din ansökan!