Nyheter

Filtrera
Inför GIF Sundsvall U21 – Örebro U21

Inför GIF Sundsvall U21 – Örebro U21

  • Publicerad 15 april 2015
  • U21

Giffarnas U21 lag åker ner för att spela mot Örebro i Folksam U21 Allsvenskan Norra. Matchen spelas på Örebros hemmaplan Behrn Arena idag onsdagen den 15 april klockan 18:00.

GIF Sundsvall har inlett de fyra första matcherna av säsongen med att förlora de två första matcherna för att sedan spela oavgjort mot Hammarbys U21 och i den senaste matchen vann de hemma mot AIKs U21. Mot AIK var det Simon Helg och Leo Englund som stod för målskyttet när Sundsvall vände och vann med 2-1.

Örebro har haft det jobbigt i inledningen av säsongen och har hittills inte spelat ihop någon poäng. Laget har bara spelat 3 matcher inför den femte omgången efter att deras match mot Hammarby blev framflyttad till ett senare datum.

Vi stämde av läget med GIF Sundsvalls U21- tränare Mikael Bengtsson.

Efter att ha inlett säsongen med 2 förluster har ni nu tagit poäng i två matcher i rad, hur känns det inför matchen mot Örebro?
– Det känns bra, det har varit blandade prestationer och resultat. Tagit poäng i de två senaste matcherna men vi kanske spelade bättre i de två första matcherna.

Örebro har haft det tungt i inledningen och förlorat deras tre inledande matcher vad tror du om era chanser ikväll?
– Vi åker ner med ett bra lag och har spelat bra fotboll. Vi är så pass bra så jag tycker absolut att vi ska ha ambitionen att vinna i kväll.

GIF Sundsvall ställer upp på följande sätt:
Lloyd Saxton / Erik Grahm, Stefan Ålander, Linus Sahlin , Erik Granat / Sebastian Rajalakso, Smajl Suljevic, Abraham Eyes, Simon Helg / Leo Englund, Peter Wilson

Niclas Jarlås

Skribent