Nyheter

Filtrera
GIF Sundsvalls Sommarlovsaktiviteter 2024

GIF Sundsvalls Sommarlovsaktiviteter 2024

Vi på GIF Sundsvall är glada att meddela att vi även sommaren 2024 kommer att erbjuda sommarlovsaktiviteter för barn runtom Sundsvallsområdet, med stöd av Sundsvalls kommun.

 • Spelbar
  Dessa kostnadsfria sommarlovsaktiviteter startar efter skolavslutningarna och pågår varje vecka under hela lovet i stadsdelarna Bredsand, Granloholm, Gångviken, Ljustadalen, Nacksta och Skönsberg.

  Aktuellt schema för Spelbar finns här: Spelbar Schema 2024

  OBS! Vi uppdaterar schemat löpande och reserverar oss för eventuella ändringar.
  Håll utkik på våra digitala plattformar!


 • Nattfotboll
  Precis som tidigare somrar kommer vi även i år att erbjuda den populära nattfotbollen. Den äger rum varje fredag, med premiär den 14 juni, kl. 20:00 – 22:00 på Camp Mitthem i Nacksta. Fotbollen kommer även att spelas i Bredsand och Skönsberg mellan kl 19:00 – 21:00. 

  Nattfotbollen är en spontanfotbollsaktivitet som, förutom med stöd från Sundsvalls kommun, också sker i samarbete med Mitthem och Skandia Idéer För Livet.

 • Övrigt
  Förutom ovan nämnda aktiviteter kommer vi tillsammans med Mobibblan att finnas på plats i bland annat Lucksta och Njurunda under sommaren. GIF Sundsvall kommer också att samarbeta med olika andra aktörer och föreningar under sommarlovsaktiviteterna, beroende på tid och plats.

  Samtliga aktiviteter kommer att ledas av utbildade ledare på plats.

Vid frågor eller funderingar, kontakta Tomas Jonsson på GIF Sundsvall
E-post: tomas.jonsson@gifsundsvall.se
Telefon: 070-617 23 01