Nyheter

Filtrera
Henrik Lindgren lämnar GIF Sundsvall

Henrik Lindgren lämnar GIF Sundsvall

Henrik Lindgren har sagt upp sin anställning som klubbchef i GIF Sundsvall för att istället tillträda som VD på travbanorna Bergsåker och Dannero. Lindgren har arbetat som klubbchef sedan 1 januari 2019 och lämnar nu alltså klubben.

Det är med visst vemod jag lämnar GIF, särskilt med tanke på att jag känner att klubben är på rätt väg med styrelsens fastlagda strategier. Jag tror att klubben går en ljus framtid tillmötes. Samtidigt ligger travet mig varmt om hjärtat, och detta var en chans som jag kände att jag inte fick missa, säger Henrik Lindgren.

Henrik avslutar sin tjänst 15 november och styrelsen har nu påbörjat sökandet av en efterträdare. Ordförande Hans Selling blir tf klubbchef med hjälp av sportchef Urban Hagblom. Detta gäller tills en ny klubbchef är på plats.

GIF Sundsvall söker ny klubbchef