Nyheter

Filtrera
Idag släpper vi biljetterna till seriepremiären

Idag släpper vi biljetterna till seriepremiären

Kalendern visar fredag och idag klockan 12:00 släpper vi biljetterna till första omgången och tillika hemmapremiären i Superettan 2023. Nästa helg (lördag 1/4) får vi besök av Landskrona BoIS hemma på NP3 Arena med avsparkstid klockan 15:00. 

I samband med årsmötet den 13 mars 2023 tilldelades Urban Hagblom föreningens högsta utmärkelse, Guldmedaljen, vilket kan tilldelas en medlem som under minst 25 år utfört avgörande och högt vitsordade insatser för föreningen.

Vi kommer innan matchen att hylla den tidigare sportchefen och klubbikonen, som efter 28 år på olika ledande positioner inom GIF Sundsvall, lämnade sitt uppdrag i november 2022. Vi uppmanar alla att komma i god tid till NP3 Arena för att ta del av hyllningsceremonin.

Vi uppmanar alla att komma i god tid till NP3 Arena för att ta del av hyllningsceremonin.

Förutom att uppmärksamma Urban Hagblom kommer GIF Sundsvall fortsätta firandet av 120-årsjubileumet och erbjuda matchbiljetter i samma tema. Det innebär endast 120kr för vuxna och ett halverat pris på 60kr för barn och ungdomar upp till 18 år. 

Biljetterna till matchen mot Landskrona BoIS kommer att finnas tillgängliga att köpa på vårt kansli och den sedvanliga biljettsida (https://gifsundsvall.ebiljett.nu) från klockan 12:00 idag.

Vi hoppas att ni vill vara med oss när vi sparkar igång Superettan 2023. 


Tillsammans är vi GIF Sundsvall!


Joakim Forsberg

Kommunikatör

joakim.forsberg@gifsundsvall.se