Nyheter

Filtrera
Isländska ligans bästa spelare klar för GIF Sundsvall

Isländska ligans bästa spelare klar för GIF Sundsvall

Kristinn Freyr Sigurðsson är klar för GIF Sundsvall och har skrivit på ett treårskontrakt för klubben till och med 2019. Den 24-årige mittfältaren har representerat isländska U17-, U18- och U19-landslaget och utsågs under den gångna säsongen till isländska ligans bästa spelare.

– Vi är mycket glada och stolta att vi idag har gjort klart med Kristinn Freyr Sigurðsson. Hans kvaliteter och personligt kommer att vara helt rätt för GIF Sundsvalls fortsatta utveckling. Extra spännande med sådana spelare som Kristinn som har sådana offensiva kvalitéer. Vi ska vara kloka med att ge han tid att få komma in i vår spelidé och med familjen i staden Sundsvall, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

Freyr Sigurðsson var och besökte GIF Sundsvall i början av november och ansluter till truppen i januari då laget inleder med försäsongsträning.

– Jag är mycket förväntansfull att få spela med GIF Sundsvall. Jag gillar staden och allt runt klubben och självklart tränaren och spelarna. Jag tycker att laget försöker att spela fotboll på rätt sätt och att det passar mina kvalitéer som spelare. Jag tycker också att det här är rätt steg för mig och min karriär och jag ser verkligen fram emot att dra igång, säger Kristinn Freyr Sigurðsson.

– Jag är en offensiv mittfältare som är trygg med boll och är en bra passningsspelare. Jag hoppas att kunna bidra med fler mål till laget och kunna hjälpa GIF Sundsvall att bli framgångsrika, säger Kristinn Freyr Sigurðsson.