Nyheter

Filtrera
Jaudet Salih klar för tre år med GIF Sundsvall

Jaudet Salih klar för tre år med GIF Sundsvall

Jaudet Salih har skrivit på ett treårigt kontrakt med GIF Sundsvall till om med 2019. Den 19-årige mittfältaren spelade under fjolåret för IFK Haninge och gjorde där åtta mål och sexton assist i division 3.

– Det ska bli väldigt spännande att följa Jaudets utveckling. Det är en talangfull spelare som har fina kvalitéer och som vi ska ge tid att utvecklas och gör vi rätt saker så kommer det att bli mycket bra för både honom och klubben, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

Salih har provspelat med GIF Sundsvall under en längre tid och innan laget begav sig av på träningsläger i mitten av februari så var parterna i det stora hela överens om en övergång.

– Jaudet är spelare som vi provat ett par gånger och som imponerat mycket, både utifrån sin ålder och utifrån sin träningsbakgrund. Det är talangfull spelare som har goda chanser att bli en elitspelare. Jaudet blir ett tillskott till vår unga och hungriga trupp, säger GIF Sundsvalls A-lagstränaren Joel Cedergren

– Det känns riktigt bra att vara klar för GIF Sundsvall och det är ett bra steg i min karriär. Jag kommer att kriga för att spela så mycket som möjligt och jag ska göra mitt bästa för laget och för mig själv. Sundsvall är en fin stad och jag kommer trivas bra här, säger Jaudet Salih.