Nyheter

Filtrera
Karin Norberg och Per-Olof Persson utnämnda till hedersledamöter

Karin Norberg och Per-Olof Persson utnämnda till hedersledamöter

På GIF Sundsvalls årsmöte den 14 mars beslutade medlemmarna att utse Karin Norberg och Per-Olof Persson till hedersledamöter. Hedersledamöter har livstids medlemskap i föreningen och fri entré till föreningens hemmaarrangemang.
 
Motiveringarna för Karin och P-O lyder:
 
Karin Norberg har under 50 års tid levt med GIF Sundsvall, då hon under denna tid arbetat för föreningen på ideell basis i olika roller. Enligt egen utsago har hon, trots – eller snarare på grund av – sitt stora engagemang, endast sett en hel hemmamatch under dessa 50 år, då hon allt som oftast varit upptagen under matchdagar. Karin Norberg är en eldsjäl och en föreningsmänniska som förtjänar all heder och uppmärksamhet.
 
Per-Olof Persson har under lång tid gjort stora insatser för GIF Sundsvall, både i officiella roller och som dedikerad supporter. Bland annat är han en av initiativtagarna till Persson/Bäckvalls ungdomsstiftelse, som varje år uppmärksammar talanger i GIF Sundsvalls verksamhet. Det engagemang och intresse som Per-Olof Persson visat och fortfarande visar har utan tvivel särskilt gagnat föreningen genom åren och gör så än idag.