Nyheter

Filtrera
Linus Hallenius blir kvar i Giffarna

Linus Hallenius blir kvar i Giffarna

Det är med stor stolthet och glädje som vi kan meddela att Linus Hallenius har kommit överens med klubben om ett femårskontrakt.

Linus kom tillbaka till klubben inför 2017 och blev under 2018 klubbens bästa målskytt i Allsvenskan genom tiderna samtidigt som han fick bära kaptensbindeln i Tommy Naurins frånvaro.

– Det känns helt fantastiskt att Linus valt att skriva på ett nytt kontrakt. Han har blivit historisk i klubben genom sitt målskytte men han är också en helt fantastisk person som gjort massiva insatser även vid sidan av planen. Vi är glada och stolta i klubben idag, säger Urban Hagblom, sportchef i GIF Sundsvall.

– Det känns väldigt bra att jag har fattat beslutet som innebär att jag blir kvar i klubben. Jag älskar att spela fotboll för GIF Sundsvall och jag känner en stolthet över att spela här, säger kapten Hallenius.

På frågan vad som gjorde att han skrev på svarar han:

– Det har varit jättetufft att veta vad jag egentligen vill och vad som blir bäst för mig och familjen. Men alla gånger jag diskuterat med mig själv så har det landat i att jag vill vara kvar i GIF Sundsvall. Laget gjorde ett jättebra 2018 och anledningen till att jag skrev på är för att jag vill fortsätta att utvecklas med klubben, säger han.

Detta är en väldigt viktig pusselbit för GIF Sundsvall och vi är stolta och väldigt glada att få fortsätta ha Linus i klubben.