Nyheter

Filtrera
Lundström om läget efter uppehållet

Lundström om läget efter uppehållet

Spelarnas uppehåll är över och laget är tillbaka i träning. Under morgondagen väntas genrep och träningsmatch mot Örebro innan vi tar emot IFK Göteborg på Norrporten Arena den 5/7 klockan 17.30. Robert Lundström gav oss en kort inblick kring läget efter uppehållet.

     – Det har varit skönt med ett uppehåll och jag har haft det väldigt bra. Jag har tagit det lugnt och mest varit hemma och tränat. Jag åkte på en weekend till Stockholm, sen så har jag varit och tränat med Kuben IF vilket var roligt eftersom det är min moderklubb. Visst känns det roligt att dra igång igen, för min egen del är det tråkigt att jag är avstängd mot Göteborg, men annars är det riktigt roligt att köra för fullt igen, berättar Lundström.

Laget drog igång sin träning i början av veckan och det har varit en intensiv vecka med hård träning för att åter komma i tävlingsform.
– Veckan har varit tuff, men det är vad som krävs för att vi ska komma i form. Vi måste träna hårt för att hålla oss kvar och det vet vi alla om. Vi har diskuterat de saker vi behöver förbättra och kommer att träna på dessa. Stämningen i laget är som vanligt bra. Vi är laddade för genrep mot Örebro och ser fram emot matchen mot Göteborg.

Imorgon spelas alltså en träningsmatch mot Örebro klockan 14.00 i Gävle där Lundström hoppas att se resultat av de förbättringar laget tränat på.
– Örebro är ett bra motstånd och det kan säkert bli en jämn match. Vi får träna på de vi behöver sätta och så hoppas vi såklart att allt sitter, både när det gäller anfall och försvar.

Efter genrepet mot Örebro har laget drygt en vecka på sig att finslipa på de sista detaljerna innan det är dags för seriespel i Allsvenskan, då vi självklart hoppas på tre poäng på hemmaplan.