Nyheter

Filtrera
Ny klubbchef!

Ny klubbchef!


Nu är det klart att Karl Ståhl blir klubbchef för GIF Sundsvall. Han börjar sin tjänst 1 mars och kommer successivt varva upp till full tid 1 april.

– Jag är glad över att Karl i en stark konkurrens med många bra kandidater valt att tacka ja till vårt erbjudande om att få leda GIF Sundsvalls fortsatta utveckling.

I Karl får vi en ledare som kan och brinner för föreningen. Karl har en gedigen kunskap om föreningen, fotbollen och ledarskapet vilket ger oss goda förutsättningar att nå våra målsättningar, säger ordförande Stefan Söderlund.

Karl kommer närmast från en roll som IT-konsult på Telia och har också haft en roll som suppleant i styrelsen för GIF Sundsvall.

– Jag ser fram emot att få påbörja rollen Klubbchef för GIF Sundsvall och känner mig ödmjuk inför uppgiften. Jag tror stenhårt på den riktning som styrelsen har pekat ut och att det är den enda vägen framåt för GIF Sundsvall. Det finns mycket kompetens och många människor inom föreningen som vill GIF Sundsvalls bästa. Tillsammans ska vi utveckla föreningen och sträva efter att hela tiden bli lite bättre, säger Karl Ståhl.

Välkommen till GIF Sundsvall, Karl!


#tillsammansärvigifsundsvall

 

 

Mercedes Mezher

Kommunikatör

mercedes.mezher@gifsundsvall.se