Nyheter

Filtrera
Psst..! Nu är årets jultröja här!

Psst..! Nu är årets jultröja här!

GIF Sundsvall presenterar för första gången en egen jultröja som släpps till försäljning i webbshoppen och på kansliet den 30 november kl 10.00 (kansliets öppettider, vardagar kl 10-16).

Men för att vara säker på att bli snyggast på julfesten eller kunna lägga årets julklapp i säcken kan du redan nu förboka din tröja (obs! gäller endast avhämtning på kansliet).

Giffarnas jultröja 2023 har designats att Håkan ”Håcke” Huljegård, GIF-supporter som bland annat ligger bakom många av Patronernas storslagna tifon. Tröjan har såklart ett jultema i klubbens färger och med detaljer ur Sundsvalls stadsvapen.

Materialet är 100 procent bomull och jultröjan finns i storlekarna XS-3XL. Pris: 599 kronor. Antalet är begränsat så det är ”först till kvarn” som gäller!

För att boka en tröja, mejla till norrlandslaget@gifsundsvall.se och ange ditt namn, storlek och telefonnummer. Skriv ”Jultröjan 2023” i ämnesraden. Senare får du en bekräftelse på din bokning och information när den kan hämtas och betalas.

Obs! Förbeställning gäller endast avhämtning på GIF-kansliet, om du vill ha den hemskickad måste du beställa direkt i webbshoppen där den släpps torsdag den 30 november kl 10.00.

 

 

 

 

 

Joakim Forsberg

Kommunikatör

joakim.forsberg@gifsundsvall.se