Nyheter

Filtrera
Robbin Sellin klar för två nya år!

Robbin Sellin klar för två nya år!

  • Publicerad 18 september 2015
  • A-laget

Yttermittfältaren Robbin Sellin har skrivit på för två nya år med GIF Sundsvall till och med 2017. Sellin kom till GIF Sundsvall från IK Brage 2012 och har i år varit en viktig startspelare i Allsvenskan.

– Det känns jättebra att ha förlängt med GIF Sundsvall. Jag har haft en dialog med klubben under sommaren och jag tycker att den riktningen som klubben är på väg mot är inspirerande och jag känner att jag byggt upp ett förtroende hos tränarna. Jag har goda utvecklingsmöjligheter i GIF Sundsvall och det var egentligen inga konstigheter utan det här var bäst för mig och det känns bra med två år till i GIF Sundsvall, berättar Robbin Sellin.

Sellin menar att hans egen prestation hittills denna säsong varit godkänd men att han har mer att ge och hoppas att avsluta säsongen på bästa möjliga sätt.

– Säsongen för min egen del har varit okej. Första halvan av säsongen tycker jag var bra, under andra halvan känner jag att jag har mer och ge och vill utvecklas ännu mer och bli ännu bättre. Så överlag en godkänd säsong hittills, men jag är inte mätt där utan jag vill fortsatt vara hungrig och vilja mer, det är min drivkraft, berättar Sellin.

– Inför de kvarvarande matcherna så har vi gett oss själva en god plats där vi har allt i egna händer och det känns jäkligt skönt i det här läget. Vi har väldigt goda möjligheter att göra något bra av det hela, men vi måste jobba hårt och jag vill såklart hjälpa laget till att ta de poäng som behövs för att vi ska spela i Allsvenskan nästa år, säger Sellin.

GIF Sundsvalls tränare är även de glada över Sellins förlängning och menar att Sellin kommer att fortsätta att utvecklas i klubben och ser fram emot att följa hans utveckling.

– Det är glädjande att vi kommit överens med Robbin, han har gjort en riktigt bra säsong så här långt så det känns väldigt positivt att vi förlängt med honom. Robbin är en spelare som alltid ger allt, vid både träning och match. Han har en otroligt fin karaktär och är dynamisk i sitt sätt att spela, rörlig i djupled och gör sig ofta spelbar. Det är en bra passningsspelare och har också visat att han kan ta motgångar på ett bra sätt. Han är stark mentalt, berättar GIF Sundsvall A-lagstränare Roger Franzén.

– Robbin har utvecklas en hel del sen han kom till GIF Sundsvall och hans sätt att spela är alldeles optimalt till vårt sätt att spela och vi räknar med att han fortsatt ska utvecklas och det beror framförallt på att han själv har en så stark inre motivation till att utvecklas, säger Franzén.