Nyheter

Filtrera
Samuel Aziz klar för GIF Sundsvall!

Samuel Aziz klar för GIF Sundsvall!

Den 25-årige anfallaren Samuel Aziz blev idag klar för GIF Sundsvall och har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben till och med 2018.

– Vi är mycket glada att ha gjort klar med Samuel Aziz. Samuel hade en fin säsong i fjol i Huddinge där han gjorde många mål. Han är en spännande fotbollsspelare som är utvecklingsbar och som vi hoppas ska kunna lyfta än mer hos oss i GIF Sundsvall, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

– Samuel gjorde ett gott intryck både som person och spelare när han provspelade med oss. Han har tidigare varit i elitmiljö och därefter han har tagit en längre resa och annan väg till att bli elitspelare och nu ska vi ge honom chansen här i Sundsvall. Det kommer att bli bra med Samuel och det är en spelare som har stark drivkraft. Sedan har han spetskvalitéer där han är duktig i djupled, en snabb spelare och bra målskytt, säger GIF Sundsvalls tränare Joel Cedergren.

Aziz spelade senast för Huddinge IF och gjorde under det gånga året och gjorde 21 mål i division 2. Mellan 2009-2011 spelade han i Helsingborgs IF och har även representerat svenska U17 och U19 landslaget.

– Det känns jättebra att vara klar för GIF Sundsvall. Det första intrycket av klubben var klockrent och inte bara fotbollsmässigt utan även allt runt omkring. Det känns fantastiskt bra, säger Samuel Aziz.

– Jag ser fram emot att dra igång och mina förhoppningar är att fortsätta att utvecklas och etablera mig. Jag hoppas nå framgång och det ska bli fantastisk kul att spela för GIF Sundvall och det känns både som det rätta och perfekta steget för mig att ta, säger Samuel Aziz.