Nyheter

Filtrera
Sebastian Rajalakso klar för GIF Sundsvall

Sebastian Rajalakso klar för GIF Sundsvall

  • Publicerad 2 december 2014
  • A-laget


Sebastian Rajalakso och GIF Sundsvall har enats om framtiden och den 26-årige mittfältaren är nu klar för ytterligare tre år i GIF Sundsvall, till och med 31 december 2017. Rajalakso anslöt till GIF Sundsvall under slutspurten av Superettan och var med och bidrog till det Allsvenska avancemanget.

–        Vi är fantastiskt nöjd över Sebastians förlängning och det var ett viktigt beslut för oss, detta kommer att blir bra för klubben. Sebastian har flera spännande egenskaper som vi kommer att ha användning av i Allsvenskan och det är en spelare som kommer att fortsätta att utvecklas. Han har stor erfarenhet trots sin ålder och han vet vad det innebär att spela på den nivå vi nu kliver in i, vilket vi ser som mycket positivt och viktigt, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

Rajalakso spelade under den gångna säsongen 11 tävlingsmatcher för GIF Sundsvall där han startade i samtliga och det blev ett fantastiskt fint poängsnitt för laget i dessa 11 matcher. Rajalaksos första mål för GIF Sundsvall skedde på bortaplan mot Syrianska FC.

– Förlängningen känns jättebra och jag ser fram emot att spela i Allsvenskan tillsammans med GIF Sundsvall och det känns som om jag kan utvecklas här och bli en bättre fotbollsspelare. Jag tror att kommande säsong kommer att bli en stor utmaning för oss, men vi har kvalitén och viljan i laget för att ta ett steg till och jag hoppas kunna hjälpa laget och klubben till allsvensktspel även år 2016, berättar Sebastian Rajalakso.