Nyheter

Filtrera
Sebastian Rajalakso klar för GIF!

Sebastian Rajalakso klar för GIF!

  • Publicerad 11 augusti 2014
  • A-laget

GIF Sundsvall förstärker laget inför slutspurten av Superettan. Den tidigare Djurgårdsspelaren Sebastian Rajalakso – med 150 matcher i Allsvenskan – har skrivit på för ”Norrlandslaget” och man hoppas ha honom spelklar redan till helgens hemmamatch mot Östers IF. Sebastian Rajalakso gjorde sig namn 2008 då han som 19-årig gjorde 7 mål i sin debutsäsong vilket också ledde till en plats i det svenska U21-landslaget.

–  Vi är väldigt nöjda över att ha gjort klart med Sebastian, säger GIF Sundsvalls Urban Hagblom och fortsätter. – Han är precis den spelartyp som vi sökt efter och som kommer att förstärka vårt redan starka lag inför slutspurten av serien.

–  Sebastian är en tvåvägsspelare och kan spela på flera positioner men det är främst hans offensiva kvaliteter som vi hoppas få nytta av.

–  Nu återstår arbetetet med att få alla papper klara i tid så att han kan vara med och fightas om en plats till hemmamatchen mot Östers IF på söndag.

Namn: Sebastian Rajalakso
Längd: 186 cm
Vikt: 81 kg
Tidigare klubbar: Enköpings SK, Djugårdens IF, Syrianska FC (lån), Jagiellonia Białystok (Polen) Allsvenska matcher: 150 st
Allsvenska mål: 22 st

GIF Sundsvall och nyförvärvet Sebastian Rajalakso tränar på Norrporten Arena, tisdag kl 10:30.