Nyheter

Filtrera
Camp GIF

Camp GIF

Vi har fått en hel del frågor om Camp GIF, vilket vi förstår. Det har funnits en del oklarheter kring vad som händer i det så kallade växthuset som vi har behövt reda ut.  

Under årsmötet pratade vi lite om statusen på Camp GIF (också kallat växthuset). Det vi visste i det läget var att vi behöver kunna servera mat på plats för att kunna bli beviljade ett alkoholtillstånd där, men att köket som finns inne på Camp GIF, inte lever upp till den standard ett restaurangkök ska ha för att få servera gäster mat. Detta kök behöver med andra ord först renoveras innan det är brukbart och det är inte något vi kommer att kunna genomföra under 2022.  

Vårt andra alternativ var då att vår arenarestaurang Svenssons, skulle transportera mat från deras restaurangkök till Camp GIF för att erhålla matservering och då också kunna ansöka om alkoholtillstånd. Detta tillstånd beviljades inte då vi behöver kunna både tillaga maten och servera den på samma ställe där alkoholen serveras.  

Med det avslaget saknade vi ytterligare alternativ för att kunna servera starköl och vin inne på Camp GIF.

Men Camp GIF kommer i år att hållas öppet och vara en träffpunkt för alla som kommer till arenan. Vi har blivit beviljade ett tillstånd för att sälja folköl, samt att vi kommer servera läsk, chips, korv och hamburgare där inne. Redan på hemmapremiären kommer ni att kunna samlas där och ladda upp inför matchen. 

Har ni fler frågor kring Camp GIF, skicka till norrlandslaget@gifsundsvall.se så besvarar vi dem så fort vi kan.  

Vänliga hälsningar  
GIF Sundsvall