Nyheter

Filtrera
Storsponsor klar – ABAX förlänger

Storsponsor klar – ABAX förlänger

Det norskägda bolaget ABAX förlänger samarbetet med GIF Sundsvall och har skrivit nytt sponsoravtal över säsongen 2017.
– Det känns väldigt roligt att ABAX väljer att fortsätta samarbetet och vi är mycket stolta över att ett företag utan lokal förankring fortsätter att satsa så stort i klubben så som ABAX gör, säger GIF Sundsvalls klubbchef Henrik Wikström.

ABAX ÄR NORDENS LEDANDE LEVERANTÖR AV ELEKTRONISKA KÖRJOURNALER.
”Vår mission är att vara problemlösare för alla med bil i arbetet” säger Mathias Eliasson, VD ABAX Sverige. ”Vi satsar mycket på sponsring och samarbetar sedan tidigare med ett antal idrottsklubbar i hela Norden. GIF Sundsvall är ett varumärke som vi vill förknippas med. Att klubben tar ett samhällsansvar utöver det vanliga ser vi väldigt positivt på. Dessutom vill vi stärka vår position på marknaden i Norrland och då tror vi att ett samarbete med GIF Sundsvall är en bra väg att gå.”

”ABAX gick för två år sedan in som storsponsor i klubben. Samarbetet med GIF Sundsvall har fungerat bra och genererat flera nya affärsförbindelser med företaget. Dessutom har ABAX som varumärke stärkts genom en bra profilering på rikstäckande nivå. Eftersom den totala bilden av vårt samarbete är positivt var det ett lätt val att skriva på det nya sponsoravtalet”, fortsätter Håkon Grønn-Weiss, CPO på ABAX.

STOR TILLVÄXT I ABAX
ABAX har på åtta år vuxit från 5 till 350 anställda och hade under 2016 en tillväxt på 50 %. Antalet användare uppgår nu till fler än 175,000. Många har märkt att en elektronisk körjournal är kostnadseffektivt och dessutom enkel att använda. ”Genom att växa organiskt på befintliga marknader, gå in i nya länder samt genom uppköp ska vi fortsätta att expandera kraftigt” säger Mathias Eliasson, VD ABAX Sverige.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION KONTAKTA:
Mathias Eliasson, VD, ABAX Sverige
Tel. +46 769 489 659 E-post: mae@abax.no

ABAX FÖRETAGSFAKTA
ABAX, som ägs av Norvestor Equity AS, är Europas snabbast växande företag inom telematikindustrin, och en stor aktör inom försäljning och utveckling av elektroniska körjournaler för yrkes- och privatbilar. Förutom utveckling av hård- och mjukvara för fordonskontroll erbjuder företaget också GPS-spårningssystem för maskiner och utrustning. ABAX har mer än 350 anställda och kontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannien, Nederländerna och Kina. Företagets huvudkontor ligger i Larvik, Norge. www.abaxsverige.se