Nyheter

Filtrera
Tränarteamet för P19 2023

Tränarteamet för P19 2023

  • Publicerad 2 december 2022
  • Akademi

 

Vi kan nu presentera tränarteamet för P19 och det står klart att Calle Paulsson blir huvudtränare för P19. Calle kom till GIF Sundsvall från Ängelholm inför säsongen 2021. Han har tränat klubbens 06:or under två säsonger på ett mycket framgångsrikt sätt, både resultatmässigt och sett till spelarnas utveckling. Calle är mycket professionell i sitt arbete, noga i förberedelser och jobbar hårt. Klubbens strategi att satsa på spelare och tränare från egna akademin fortskrider.   

Jag är både glad och inspirerad och ser fram emot mitt kommande uppdrag nästa säsong. Att få möjligheten att jobba med unga talangfulla spelare och ge dem förutsättningar för att maximera sin fulla potential. Förhoppningsvis bidra till vår tradition i klubben att lyfta upp många spelare till A-lag, samt få dom så redo som möjligt inför det steget, säger Calle.

Håkan Stafrin blir en av de assisterande tränarna. Håkan står för kontinuiteten och erfarenheten i tränargruppen. Han har flankerat Benny under ett antal år och har ett stort GIF-hjärta, passion och fotbollskunskapen är enorm. 

Assisterande tränare blir även Oliver Hagblom. Det blir tredje året som Calle och Oliver jobbar ihop och som nämnts ovan har de två tidigare säsongerna varit lyckosamma både resultatmässigt och utvecklingsmässigt för de spelare som Oliver och Calle jobbat med. Oliver har själv spelat i GIF Sundsvall och brinner för klubben och är på en utvecklingsresa med sitt ledarskap.