Nyheter

Filtrera
Uttalande från styrelsen

Uttalande från styrelsen

Säsongen närmar sig nu sitt slut. Den blev inte vad vi hoppades och vi lämnar Allsvenskan för denna gång.

Även om vi alla hade hoppats på ett bättre resultat vill vi från styrelsen se att vi fortsätter vår utvecklingsresa som ska leda till att GIF Sundsvall blir ett stabilt allsvenskt lag och som engagerar inte bara oss Sundsvallsbor utan blir hela Norrlands fotbollsangelägenhet.

Klubben har en tydlig strategi som bygger på en stark akademiverksamhet dit talanger från Norrland söker sig och där de utvecklas till allsvenska spelare i GIF Sundsvall.

Nu ska strategin omsättas i handling som leder till att våra mål nås.

Styrelse och klubbledning arbetar för närvarande med att forma planen för framtiden. Det kommer att ta några veckor till innan vi famnat alla frågeställningar och funnit svar och åtgärder som leder oss till målet.

Ambitionen är hög och vi vill kunna presentera en trovärdig och tydlig plan för hur utvecklingen framåt ska ske till vår organisation, våra medlemmar, våra supportrar och våra samarbetspartner men även till hela Sundsvall.

Vi kommer därför att bjuda in till informationsmöten i månadsskiftet november/december där vi presenterar planen och diskuterar hur vi gemensamt tar steget in i framtiden.

Styrelsen i GIF Sundsvall