Nyheter

Filtrera
Välkommen Oliver Stojanović Fredin!

Välkommen Oliver Stojanović Fredin!

  • Publicerad 11 augusti 2023
  • A-laget

GIF Sundsvall kan idag meddela att man är överens med Oliver Stojanović Fredin om ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2025. Den 25-årige mittfältaren ansluter från Helsingborgs IF.

Oliver har sin bakgrund i Hittarps IK som modersklubb och hans fotbollsresa ledde honom senare till Helsingborgs IF under ungdomsåren. Efter det har han varit en del av Malmö FF, Ängelholms FF, Oskarshamn AIK och Lunds BK. I januari 2023 blev Oliver klar för Helsingborgs IF och kommer innan det från två säsonger där han representerat Sollentuna FK som lagkapten i Division 1 Norra, detta under Douglas Jakobsen, som nu återförenas med mittfältaren.

Sportchef Tommy Naurin om nyförvärvet:

– I Oliver får vi en bolltrygg central mittfältare med en bra blick för spelet kombinerat med fina fötter. Han har haft en stark poängskörd från sin centrala roll på planen under två säsonger i Sollentuna där han på 55 matcher för klubben noterats för 19 mål och 14 assist.

Vi säger ett varmt välkommen till Oliver Stojanović Fredin som imorgon lördag gör sitt första träningspass på NP3 Arena!

 

Joakim Forsberg

Kommunikatör

joakim.forsberg@gifsundsvall.se