Nyheter

Filtrera
Välkommen på årsmöte

Välkommen på årsmöte

Nu börjar det närma sig årsmöte. Du som medlem i GIF Sundsvall har möjlighet att påverka föreningens utveckling och på årsmötet tar vi upp, diskuterar och röstar om förslag som kan föra föreningen framåt. I år hålls mötet den 14 mars kl.18:00 på Svenssons Arena Bistro. som ligger på Universitetsallén 4-6.  

Som alla vet befinner vi oss mitt i en pandemi, men förhoppningen är att kunna genomföra mötet på plats. Vi följer bevakningarna och kommer att tillämpa de restriktioner som gäller vid tillfället av årsmötet. I dagsläget innebär det att du som önskar komma på mötet ska kunna uppvisa vaccinationsbevis och att vi ska hålla avstånd till varandra under mötets gång.  

Ett sätt för dig som var medlem under 2021 att kunna påverka föreningens utveckling, är att till årsmötet skriva en motion om vad du önskar förändra. Motionen ska vara föreningen tillhanda senast 14 dagar innan årsmötet. Motioner ska skickas in till norrlandslaget@gifsundsvall.se senast 28/2.  

För att kunna rösta på detta årsmöte behöver du ha varit medlem under 2021. Vi återkommer med mer information och annat som kan vara bra att veta inför årsmötet. 

Ta chansen att påverka, tillsammans blir vi bättre. Tillsammans är vi GIF Sundsvall. 

 

GIF Sundsvall