Nyheter

Filtrera
Välkommen till NP3 Arena

Välkommen till NP3 Arena


Imorgon är det äntligen hemmapremiär och det är i dagsläget 5656 sålda biljetter. Vi hoppas såklart på att matchen är helt slutsåld imorgon och att vi kommer till ett fullsatt NP3 Arena! Men det innebär också att en hel del människor kommer befinna sig på samma plats och därför vill vi passa på att påminna om några saker.

Under lördagens match kommer samtliga entréer att vara öppna för att underlätta insläppet och vi vill betona vikten av att komma i god tid innan matchstart. Då det är många besökare på arenan kan det bli köbildning och även om vi gör vårt yttersta för att underlätta vid insläppet, är det viktigt att vi hjälps åt. Vi öppnar entréerna 13:30.

Då detta är en klass-3 match, det vill säga en match högre säkerhetskrav, kommer vissa sektioner på arenan att vara avspärrade. Det gäller hela västra och hela östra sektionen. Detta gör det ännu viktigare att du går in via rätt entré. Du kommer inte att kunna bli insläppt vid en annan entré än den som står på din biljett.

På arenan kommer du att kunna köpa godsaker och lättare förtäring i våra kiosker. Du kan också köpa läsk, festis, Huski chokladdryck och folköl. OBS. Ölen får EJ tas med ut på läktaren.
Våra kiosker hittar du runt om på arenan. Vi har två stycken på västra sidan. Tre på Norra sidan, en bakom östra läktaren, en på plan 2 på Södra sidan och sedan har vi också Camp GIF. På vår arenakarta längst upp ser du vart alla kiosker och entréer är utplacerade.

Vi hoppas på en riktigt härlig hemmapremiär. Vi ses på NP3 Arena.

Vänliga hälsningar
GIF Sundsvall