Nyheter

Filtrera
Vi är Norrlandslaget

Vi är Norrlandslaget

Från den 18/8 finns den vita matchtröjan åter till försäljning på GIF-kansliet, Universitetsallén 1, vardagar 10-16. Välkommen! 


Lanseringen 23/3:

Förra året fick vi uppleva något otroligt tillsammans. Efter en minst sagt annorlunda säsong med strikta restriktioner och hemmamatcher på bortaplan, kunde vi äntligen enas igen på NP3 arena och känna den gemenskap vi längtat efter. Vi fick tillsammans, inför ett fullsatt och kokande NP3 Arena, uppleva ett allsvenskt avancemang. Den framgången och den känslan vill vi bära med oss in i säsongen 2022.  

Vi är Norrlandslaget. I dagsläget har vi ca 60% norrländska spelare i vårt lag och under förra säsongen bestod mer än hälften av truppen av egna akademispelare. Det är något som gör oss unika. Vi är Norrlandslaget, det är vi stolta över och det vill vi framhäva.  

Vårt nya hemmaställ är blått med vita och gula detaljer. Vi ville behålla framgångskänslan från förra årets matchställ men göra små justeringar som andas Norrland. Därför går tröjans detaljer i vitt och gult och självklart finns Norrlandsflaggan kvar i nacken på tröjan.  

Den stora förändringen är vårt bortaställ. Förra året spelade vi i ett helgult ställ. I år, har vi gått in fullt för det norrländska och även bortastället är inspirerat av Norrlandsflaggan. Ett helvitt matchställ med tunna, stilrena, gula linjer och blå detaljer. Norrlandsflaggan bak på ryggen och alla sponsorlogotyper i mörkblått. Precis som ett norrlandslag ska se ut. 

Det här är vår hylling till folket, naturen och bergen som omger oss.  
Vi är GIF Sundsvall, Vi är Norrlandslaget.  
 

*Det helgula stället kommer att hänga kvar i år som ett tredje matchställ. 

Tröjorna kommer att säljas i GIF-butiken på Universitetsallén 1. 

Försäljningsstart är torsdag 31/3, kl. 10.00.

Matchdräkter genom historien 

Truppen