Nyheter

Filtrera
Vill du bli medlem i GIF Sundsvall?

Vill du bli medlem i GIF Sundsvall?

Vill du ha möjligheten att påverka GIF Sundsvalls utveckling? Bli medlem!

Som medlem får du ta del av olika förmåner. Det handlar bland annat om att få information som rör föreningen och olika förmåner i form av exempelvis rabatter och erbjudanden. Du kommer få tillgång till viss förhandsinformation innan det släpps offentligt och du kommer få uppdateringar från representanter för GIF Sundsvall.  

Som medlem får du också en gratisbiljett till valfri hemmamatch, samt attraktiva rabatter och erbjudanden på till exempel olika butiker, evenemang och restauranger i Sundsvall. (Dessa erbjudanden kommer att presenteras fortlöpande under 2022, då nuvarande medlemserbjudanden gäller året ut)

Förutom olika erbjudanden och tillgång till förhandsinformation, har du också rättigheter. Du har möjlighet att delta på årsmöten och påverka föreningens utveckling. Du kommer också att bli inbjuden till ett antal medlemsträffar under året där du har möjlighet att träffa andra medlemmar, ta upp frågor som rör föreningen och träffa representanter i form av exempelvis klubbchef, sportchef och spelare. 

 

Därför ska du bli medlem i GIF Sundsvall!

– Du gillar GIF Sundsvall och vill att det ska gå bra för laget och klubben.

– Tillsammans är vi en samhällsaktör som blir starkare ju fler vi är. Många medlemmar ger intryck på politiker, potentiella samarbetspartners, media och andra aktörer i samhället. Det stärker klubben ekonomiskt vilket i sin tur ger förutsättningar för bättre sportsliga resultat och ökade sociala insatser.

– Du vill bidra till GIF Sundsvalls utveckling och får genom medlemskapet möjlighet att påverka klubbens framtid via årsmötet, andra medlemsmöten eller genom förslag direkt till styrelsen.

– Du får exklusiv information (i den mån det är möjligt) om vad som händer i klubben, spelartruppen mm. innan nyheterna blir offentliga.

– Du får tillgång till medlemsförmåner vars värde vida överstiger medlemsavgiften. Se vidare (länk till medlemsförmåner)

– Ett GIF Sundsvall som är konkurrenskraftigt i Allsvenskan skulle stärka Sundsvallsregionen och hela Norrland såväl fotbollsmässigt som näringslivsmässigt.

 

Hoppas att du vill bli en del av GIF Sundsvall.

Klicka här för att bli medlem

 

Vi har som mål att nå 2000 medlemmar innan årsskiftet och vi är på god väg! För närvarande är vi 1426 medlemmar och det tickar på för varje dag. Bli en del av gemenskapen du också, bli medlem i GIF Sundsvall!