Nyheter

Filtrera
Första nyförvärvet klart

Första nyförvärvet klart

  • Publicerad 20 december 2019
  • A-laget

GIF Sundsvall presenterar årets första nyförvärv för säsongen 2020.

Han beskrivs som en produkt ursprungligen från GIF Sundsvall med en fin utvecklingsresa sedan han lämnade GIF Sundsvall 2011. Han har sedan sin tid i GIF Sundsvall passerat klubbar som IK Frej, Halmstad BK och till sist norska klubben Mjöndalen. En spelare som har fina år i både allsvenskan och superettan hemma i Sverige men även i norska Eliteserien.

GIF Sundsvall rekryterar tillbaka Sundsvallssonen och sin egna produkt till det nytänkande utvecklingsprojektet GIF Sundsvall 2020. Vi hälsar Pontus Silfwer välkommen hem!

”Pontus är en central mittfältare som kan spela i många positioner, en allround spelare med många fina och höga kvalitéer. Vi är enormt glad över att Pontus vill vara med på denna resa för GIF Sundsvall och Norrland!”, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

Pontus beskriver själv att det är kul att vara hemma igen:

”GIF Sundsvall har gjort en resa sen jag sist var här och har blivit ett lag med tydlig identitet och spelidé. Efter två steg fram blev det ett bak i och med degraderingen till Superettan, jag ser dock väldigt mycket fram emot att hjälpa klubben att försöka ta sig tillbaka till Allsvenskan där vi hör hemma”.

Vi välkomnar Pontus Silfwer till GIF Sundsvall! Årets första förvärv är klart och vi välkomnar sundsvallssonen.”Det är ett lag med ett tydlig identitet och spelidé, jag ser mycket fram emot att hjälpa Giffarna att ta sig tillbaka till Allsvenskan” – Pontus Silfwer

Publicerat av GIF Sundsvall Fredag 20 december 2019

Se videon där Pontus Silfwer presenteras


Bild: Pontus Silfwer i Halmstads tröja 2019. Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån.


GIF Sundsvall skriver kontrakt med målvakten Andreas Andersson

GIF Sundsvall förlänger kontraktet med talangen Jesper Carström

Skyttekungen kommer hem

GIF Sundsvall skriver A-lagskontrakt med Ludvig Nåvik

Johan Andersson lånas från Djurgården

GIF Sundsvall signar med Norrlandstalang

Två talanger till A-laget

Ny huvudansvarig tränare

Nu släpper vi säsongskorten för 2020

Anna Leino

tf kommunikatör GIF Sundsvall

anna.leino@gifsundsvall.se