Nyheter

Filtrera
GIF Sundsvall förlänger med Erik Granat

GIF Sundsvall förlänger med Erik Granat

Det är nu klart att GIF Sundsvall förlänger med mittfältaren Erik Granat. Kontraktet är skrivet på två år till och med 2017. Granat är en av klubbens egenprodukter och tillhörde länge GIF Sundsvalls talangverksamhet innan han 2013 tog steget upp i A-truppen.

– Det känns roligt att ha skrivit på för ytterligare två år med GIF Sundsvall. Det är i GIF Sundsvall jag är uppväxt och det är här jag vill utvecklas och det känns som rätt väg att gå för mig. Jag känner att jag har stort förtroende från ledare och stab och det är såklart positivt att jag har det stödet och jag tror att mina utvecklingsmöjligheter i GIF Sundsvall är väldigt stora, säger Erik Granat.

Den 20-årige mittfältaren har i år fått chansen att hoppa in i tre allsvenska matcher och GIF Sundsvalls tränare och sportchef ser positivt på Granats utveckling.

– Vi ser en framtid i Erik Granat som har haft en mycket spännande utveckling. Han har en fantastisk attityd och inställning och det är extra roligt att han har gått igenom både GIF Sundsvalls ungdom och talangverksamhet, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

– Erik en mycket ambitiös och utvecklingsbenägen person. Som spelare är han dynamisk och är en bra passnings- och djupledsspelare. Det är en spelare vi tror på i framtiden som har utvecklas och kommer att fortsätta att utvecklas, säger GIF Sundsvalls A-lagstränare Roger Franzén.