Nyheter

Filtrera
Tävling: Mat och fotboll med Tobias Eriksson och Anton Eriksson

Tävling: Mat och fotboll med Tobias Eriksson och Anton Eriksson

GIF Sundsvall erbjuder en helkväll med mat och fotboll tillsammans med GIF-profilerna Tobias Eriksson och Anton Eriksson!

I samband med den pågående kampanjen ”Är du en GIF-hjälte” har vi nu valt att starta en sidokampanj för att öka intresset. Kampanjen ”Halv åtta hos Eriksson och Eriksson” har som syfte att bjuda på en helkväll med matlagning och såklart med fotboll i fokus. Tobias Eriksson öppnar upp sitt hem och tillsammans med hans side-kick, nyförvärvet Anton Eriksson, kommer han att bjuda på en trevlig helg med god mat i fokus.

Tobias Eriksson berättar att hans intresse för matlagning började under hans tid i Kalmar FF.

– Min sambo hade arbetstider som gjorde att jag blev tvungen att stå för matlagningen hos oss. Med det föddes ett intresse för mat och med tiden även ett intresse för matlagning ur ett idrottsligt perspektiv. Att äta näringsrik mat som medförde till att jag kunde prestera optimalt, men det var viktigt att det även såg aptitligt ut, säger Tobias Eriksson.

Något som vi kanske inte visste om mittbacken är att han under tidigare år jobbat extra på en restaurang i Kalmar, där fick Tobias jobba med allt från att skala och hacka lök, baka bröd men även vara med och tillaga den lunch som serverades på restaurangen.

Hur tror du att Anton Eriksson kommer att leverera och vad tror du hans styrka kommer att vara under kvällen?

– Vinnarna kan förvänta sig att han kommer leverera på samma sätt som på planen – det vill säga 100 procemt inställning till vad som ska göras med en extra touch av finess.

Vilka maträtter föredrar du att servera?

– Fischtaco är trevligt, lasagne eller varför inte en chili con carne?

 Anton Eriksson som blir kvällens side-kick åt Tobias Eriksson, han meddelar i en kommentar att hans fokus kommer ligga på att skapa god stämning.

– Jag är inget superproffs i köket, men jag har några paradrätter som jag tycker blir väldigt goda. Sen är jag kreativ och gillar att testa på nya saker i köket, säger Anton Eriksson.

Tävlingen om att vinna en kväll med Tobias Eriksson och Anton Eriksson håller på från måndag 6/4 till söndag 12/4 kl 15.00, och alla swishar som inkommer under veckan räknas med i tävlingen.

De olika summorna som tidigare presenterats används i denna tävlingen också, vilket betyder att om du swishar 50 kronor ger en biljett, 200 kronor ger fem biljetter och 600 kronor ger 15 biljetter i tävlingen.

Vinnaren som dras får bjuda med en valfri vän att ta med till middagen.

Vid frågor gällande tävlingen kontakta Michael Fredriksson: michael.fredriksson@gifsundsvall.se