Nyheter

Filtrera
Antar du Martin Perssons och Bilbolagets utmaning?

Antar du Martin Perssons och Bilbolagets utmaning?


Som vi berättade om i ett tidigare utskick har Tillväxtverket begärt tillbaka de 3,5 miljoner kronor som GIF Sundsvall erhöll i statligt stöd för korttidspermittering av personal i samband med pandemin. 19 andra föreningar i Allsvenskan och Superettan har drabbats av samma återkrav.

Här kan du läsa mer om vad som har hänt och hur det påverkar föreningen.

En av GIF Sundsvalls huvudpartners – Bilbolagets VD Martin Persson – anser att det här beslutet är helt orättfärdigat. Martin har ett stort GIF-hjärta och vill hjälpa Giffarna i den här situationen. Därför kommer han att matcha varje krona som kommer in från medlemmar, supporters och samarbetspartners.

Vi hoppas ödmjukast att ni med stora GIF-hjärtan vill anta Martin Perssons utmaning. Om ni vill bidra går det bra att swisha till 123 162 99 97. Om ni inte kan bidra ekonomiskt får ni gärna hjälpa oss att sprida budskapet.

Om Förvaltningsrätten dömer till vår fördel kommer det ekonomiska stödet att användas till att ytterligare stärka ungdomsverksamheten, samhällsarbetet och vår framgångsrika akademi – grunden och kärnan i GIF Sundsvalls framtidsvision.

Totalt sett är det 3,5 miljoner som Tillväxtverket kräver tillbaka, som vi hoppas att både privatpersoner och företag vill hjälpa oss med. Vår målsättning är att få in 600 000 via den här swishkampanjen.


GIF Sundsvall