Medlemsförmåner

  • Publicerad 10 februari

Genom att vara medlem i GIF Sundsvall har du inte bara tillgång till att delta på årsmöten och där med vara med och ta betydelsefulla beslut för föreningens vägnar.

Som medlem får du även se en hemmamatch på NP3 Arena gratis, biljetten gäller för dig med innehavande medlemskap (hämtas i GIF-butiken, In-gallerian).

Tack vare de samarbetspartners som stöttar Norrlandslaget GIF Sundsvall kan vi även erbjuda förmåner för medlemmar.

K-Rauta
Som medlem i GIF Sundsvall får du 12 procents rabatt på varor hos K-rauta. Rabatten gäller på ordinarie priser och kan inte användas på k-rauta.se. Passa på att nyttja din rabatt som medlem när du planerar att bygga om eller uppdatera ditt hem eller fritidshus.

K-Bygg Fresks
Som medlem i GIF Sundsvall får du 10 procents rabatt på varor hos K-Bygg. Rabatten gäller ordinarie priser och kan inte användas på fresks.se. Passa på att nyttja din rabatt som medlem när du planerar att bygga om eller uppdatera ditt hem eller fritidshus.

Fitness24Seven
Nu kan du träna och hålla dig i form som GIF Sundsvall. Som medlem i får du träna på Fitness24Seven för rabatterat pris. Ordinarie pris är 229 kr/månad men du som är GIF-medlem betalar 199 kr/månad. Passa på att komma i form lagom till säsongspremiären 2020!

medlemsförmåner

Så blir du medlem